Общи условия1: За "Здравословно училище"

„Здравословно училище“ е иновативен продукт за управление на всички аспекти на здравословното училищно хранене със защитени портали и мобилни приложения за ученици, родители, кетъринг организации и училищни власти.

Продуктът опростява процеса по заявяване и управления на училищни кетъринг услуги от родители за децата, като позволява също онлайн заплащане на заявените услуги и издаване на електронни дневни купони за ученика. Той позволява също да бъдат организиран цялостен back-офис на кетъринг компанията с пълен набор от рецептурници, алергени, онлайн разплащания, терминал за маркиране и др. Платформата дава пълна прозрачност и инструменти за контрол от страна на училищните власти за всички процеси на здравословното училищно хранене.

2: Поръчка на менюта

„Здравословно училище“ позволява на родителите да закупят ваучери за храна за децата си от кетъринг компанията, която оперира в съответното училище. Това се случва само и единствено от личния профил на всеки родител. Менютата са съставени, съгласно РЕГЛАМЕНТ (ЕС) № 1169/2011 за задължителното изписване на алергените към храните. Кетъринг компаниите са изцяло отговорни за качеството на изготвените менюта, както и за техните съставки, и отговарят изцяло в случай на настъпила вреда към родителя или детето вследствие на консумация. Настоящата платформа контролира дали менюто за деня съдържа алергени, които са противопоказни за децата, а при наличния на такива алармира за несъответствие и не позволява ястието да бъде избрано.

3: Задължение на всеки потребител

Всеки регистриран потребител в платформата:

Трябва да се съгласи с „Общите условия“;

Трябва да потвърди, че е родител/настойник, оторизиран служител от кетъринг компания или представител на училище, за да създаде профил.

4: Защита на личните данни

Съгласно Закона за личните данни, който е в сила от 01.01.2002 г.,„Здравословно училище“, като регистриран Администратор на лични данни, се задължава да съхранява цялата информация по сигурен начин, както в никакъв случай да не предоставя лични данни или каквато и да е друга информация на трети лица.

5: Политика за отказ или прехвърляне на купони

Децата имат по-лесен достъп до здравословна храна, като при това закупените електронни купони не „изгарят“, в случай че детето отсъства непредвидено през дни от седмицата, за които има предплатени купони. Родителят има възможност да прехвърля платените и неизползвани купони за друг ден.

6: Достъп до платформата

Достъп до „Здравословно училище“ имат:

- всички регистрирани родители на ученици от училищата, участващи в платформата;
- регистрираните кетъринг компании, с които работят училищата;
- училищната администрация.

7: Въпроси и препоръки

Ако имате някакви въпроси или препоръки, можете да се свържете с нас чрез контактната форма.

Ако искате да получите повече информация за услугата "Здравословно училище", направете запитване и ние ще се свържем с Вас.

Направи запитване